​Har du akutte smerter?

Klik her og få en tid med det samme hos os....

Læs mere »

​Åbningstider:

Der er forskel på vores åbningstider i lige og ulige uger.

Læs mere »

​Vil du ringes op? 

Er vores telefoner optaget eller har du evt. kontaktet os uden for normal åbningstid? Så udfyld med navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Paradentosebehandling og behandling af tandkød

​Der er mange voksne, som rammes af paradentose, men de moderne behandlingsmetoder, som vi anvender på klinikken gør, at vi hurtigt kan bremse udviklingen af sygdommen i tandkødet med en paradentosebehandling.

Sådan behandler vi paradentose

Hos Skalborg TandTeam i Aalborg tilbyder vi paradentosebehandling med grundige rensninger langs tandroden samt instruktion i korrekt mundhygiejne – i særdeleshed med fokus på at holde området mellem tænderne rent. Her bruger vi også efter behov FOTOSAN, da det er en effektiv og prisbillig metode til at mindske lommer mellem tænderne. FOTOSAN-gelen dræber de sygdomsfremkaldende bakterier, og det er en smertefri behandling uden bivirkninger.

Næste skridt i en paradentosebehandling er, at vi sprøjter ProlacSan ned i tandkødslommerne. Mælkesyrebakterierne i denne udkonkurrerer de dårlige bakterier og skaber den sundere bakterieflora, som dels stopper udviklingen af paradentosen og dels genopbygger fastheden i tandkødet. Med til denne behandling hører ProlacSan-sugetabletter til 2-3 måneders brug.

Når lommerne er store (7-8 mm.), kræves der opfølgende behandlinger. Vores erfaring er, at lommerne ikke reduceres, hvis de er på mere end 9 mm. Dog bliver tandkødet mere fast også i disse tilfælde, og det bløder mindre ved tandrensning, hvilket giver mindre aktivitet i din paradentose.

Du skal så vedligeholde denne sunde tilstand ved at bruge tandstikkere og flaskerensere derhjemme
​HVER dag.

Derfor skal en paradentosebehandling hurtigt i gang

Kombinationen af ProlacSan-sugetabletter og FOTOSAN-behandling alene har dokumenteret langtidseffekt på paradentose i små tandkødslommer op til 5 mm. Det vil sige, at du kan spare ProlacSan-gelen, hvis du kun har begyndende paradentose, og derfor er det vigtigt at gå til de jævnlige eftersyn hos tandlægen, så det kan blive opdaget på et tidligt stadie.

ProlacSan-sugetabletterne kan, ud over behandlingen af paradentose, have en gavnlig virkning på mave/tarm-kanalen, optagelsen af næringsstoffer og immunsystemet. De bedrer fordøjelsen af lactose, styrker slimdannelsen i mave/tarm og forebygger muligvis kræft. Endvidere har de effekt på dårlig ånde, så tabletterne kan bruges som behandling af denne tilstand alene.

Kontakt os for priser på behandling af paradentose

Prisen for en paradentosebehandling afhænger af antallet af tænder, der kræver behandling.

Ring gerne på 98 18 46 11 eller send os en e-mail på: info@ingerstaunsbaek.dk for at høre nærmere og for at bestille en tid til behandling.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Bedømmelse.dk

Her kan du se de 6 bedste anmeldelser​

Jan T.

04.12.2017

Virkelig godt stykke arbejde - plastfyldninger er helt i top.

Dan F.

21.03.2017

Fantastisk tandlæge. Jeg skiftede for flere år siden tandlæge til Skalborg tandteam. De er yderst professionelle og lytter til en. Samtidig giver de gode råd omkring hvordan man skal passe og pleje sine tænder. Priserne er også fair. Indenfor plastic er de ekstrem gode og laver et virkeligt godt arbejde.

Peder Larsen

13.04.2013

En rigtig god oplevelse med en hyggelig stemning på klinikken. Behandlingen virker professionel. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der står og mangler en dygtig tandlæge.

Allan Kristensen

06.02.2008

Inger laver virkelig et godt stykke arbejde.. og det føles slet ikke som en pinsel at gå til tandlæge.... Jeg vil anbefale hende til hver en tid.

Birgitte Knudsen

06.02.2008

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.

Tina Jensen

14.02.2008

Simpelthen en kanon dygtig tandlæge, han er sød, rar og hjælpsom, og er meget grundig. Utrolig flot stykke arbejde han laver. Den eneste grund til jeg giver 9 og ikke 10 er et utroligt surt personale bag skranken. En meget vrissen dame der desværrer giver et dårligt indtryk. Men fantastiske tandlæger.

Skalborg TandTeam 

Jeppe Aakjærs Vej 1

9200 Aalborg SV​

Tlf.: 98 18 46 11
E-mail: info@ingerstaunsbaek.dk