​Har du akutte smerter?

Klik her og få en tid med det samme hos os....

Læs mere »

​Åbningstider:

Der er forskel på vores åbningstider i lige og ulige uger.

Læs mere »

​Vil du ringes op? 

Er vores telefoner optaget eller har du evt. kontaktet os uden for normal åbningstid? Så udfyld med navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad står vi for?

​Vi tilbyder en vifte af behandlinger, som du kan læse mere om her på hjemmesiden. Med til behandlingen hører en god hygiejne, som vi på alle måder håndhæver. 


Fx anvender vi vakuum-autoklavering, som er den optimale måde at rengøre instrumenter og boremaskiner på.


FOREBYGGELSE af huller i tænderne OG af parodontose har særdeles høj prioritet hos os.


Vi anvender FOTOSAN: EN NY banebrydende lysaktiveret desinfektion til både parodontose og rodbehandling. Et fantastisk alternativ til laserbehandling og kirurgi, hvis du har parodontose.

Desuden er det en langt billigere behandling - med en rigtig god effekt.

Hvis du er bange for TANDLÆGER, kan vi tilbyde akupunktur og/ eller akupressur ( uden nåle).

Det har en meget afslappende effekt sammen med Wellness musik. COMPUTERSTYRET BEDØVELSE har vi også i huset, og den er vores patienter glade for, fordi de ikke mærker nålen på samme måde som ved en gammeldags bedøvelse. Det strammer heller ikke i tandkødet.

KÆBEKIRURG PETER TORKOV er tilknyttet klinikken. Det betyder, at du kan få lavet en evt. operation her i huset.

​PETER TORKOV arbejder til daglig på Odense Universitetshospital og har også været ansat hos os for flere år siden, inden han påbegyndte sin videreuddannelse.

Knæk Cancer på TV 2:

Så støtter Skalborg TandTeam op omkring Knæk Cancer på TV 2.

Vi kan alle blive ramt af denne sygdom, og det er vigtigt at få så mange forskningsmidler som muligt. Næsten alle kender en, der er eller har været ramt. Mange af os gør hvad vi kan for at forebygge, men mange faktorer spiller ind, når det handler om cancer.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Bedømmelse.dk

Her kan du se de 6 bedste anmeldelser​

Jan T.

04.12.2017

Virkelig godt stykke arbejde - plastfyldninger er helt i top.

Dan F.

21.03.2017

Fantastisk tandlæge. Jeg skiftede for flere år siden tandlæge til Skalborg tandteam. De er yderst professionelle og lytter til en. Samtidig giver de gode råd omkring hvordan man skal passe og pleje sine tænder. Priserne er også fair. Indenfor plastic er de ekstrem gode og laver et virkeligt godt arbejde.

Peder Larsen

13.04.2013

En rigtig god oplevelse med en hyggelig stemning på klinikken. Behandlingen virker professionel. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der står og mangler en dygtig tandlæge.

Allan Kristensen

06.02.2008

Inger laver virkelig et godt stykke arbejde.. og det føles slet ikke som en pinsel at gå til tandlæge.... Jeg vil anbefale hende til hver en tid.

Birgitte Knudsen

06.02.2008

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.

Tina Jensen

14.02.2008

Simpelthen en kanon dygtig tandlæge, han er sød, rar og hjælpsom, og er meget grundig. Utrolig flot stykke arbejde han laver. Den eneste grund til jeg giver 9 og ikke 10 er et utroligt surt personale bag skranken. En meget vrissen dame der desværrer giver et dårligt indtryk. Men fantastiske tandlæger.

Skalborg TandTeam 

Jeppe Aakjærs Vej 1

9200 Aalborg SV​

Tlf.: 98 18 46 11
E-mail: info@ingerstaunsbaek.dk