​Har du akutte smerter?

Klik her og få en tid med det samme hos os....

Læs mere »

​Åbningstider:

Der er forskel på vores åbningstider i lige og ulige uger.

Læs mere »

​Vil du ringes op? 

Er vores telefoner optaget eller har du evt. kontaktet os uden for normal åbningstid? Så udfyld med navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rodbehandling med gennemtestet metode

Vi anvender altid de sidste nye metoder til rodbehandling på vores klinik i Skalborg, Aalborg SV, og vi supplerer behandlingen med FOTOSAN-desinfektion for at gøre slutresultatet så optimalt som muligt.

Denne behandling er gennemtestet og har været i brug i USA i flere år, før den kom til Danmark, hvor vi også har erfaret, at det er den ideelle metode til rodbehandling.

Hvornår er en rodbehandling nødvendig?

​Der kan være flere årsager til, at en tand har behov for en rodbehandling:

  • Et hul i en tand har været så stort, at det er nået igennem tandbenet og helt ind i nerven, så bakterier er trængt ind og har givet betændelse
  • Der har tidligere været et dybt hul i tanden, hvilket betyder, at fyldningen ligger tæt på nerven
  • Tanden har fået et slag

​Hvad kan symptomerne være?

Jo hurtigere betændelsen opdages, jo bedre prognose i forhold til en rodbehandling. For eksempel kan der være følsomhed for varmt og koldt, tanden kan være øm, når man banker ganske let på den, og der kan være ømhed svarende til rodspidsen. Alt dette kan være symptomer, som du bør få undersøgt hos tandlægen.

Hvis du går længe med en betændt tand, kan der komme betændelse på roden, hvilket kan ses på et røntgenbillede.

Kontakt os for tid til en rodbehandling

Hvis du har brug for en tid hos tandlægen til en grundig og effektiv rodbehandling så kontakte Skalborg TandTeam på telefon 98 18 46 11 eller udfyld vores kontaktformular i venstre side.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Bedømmelse.dk

Her kan du se de 6 bedste anmeldelser​

Jan T.

04.12.2017

Virkelig godt stykke arbejde - plastfyldninger er helt i top.

Dan F.

21.03.2017

Fantastisk tandlæge. Jeg skiftede for flere år siden tandlæge til Skalborg tandteam. De er yderst professionelle og lytter til en. Samtidig giver de gode råd omkring hvordan man skal passe og pleje sine tænder. Priserne er også fair. Indenfor plastic er de ekstrem gode og laver et virkeligt godt arbejde.

Peder Larsen

13.04.2013

En rigtig god oplevelse med en hyggelig stemning på klinikken. Behandlingen virker professionel. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der står og mangler en dygtig tandlæge.

Allan Kristensen

06.02.2008

Inger laver virkelig et godt stykke arbejde.. og det føles slet ikke som en pinsel at gå til tandlæge.... Jeg vil anbefale hende til hver en tid.

Birgitte Knudsen

06.02.2008

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.

Tina Jensen

14.02.2008

Simpelthen en kanon dygtig tandlæge, han er sød, rar og hjælpsom, og er meget grundig. Utrolig flot stykke arbejde han laver. Den eneste grund til jeg giver 9 og ikke 10 er et utroligt surt personale bag skranken. En meget vrissen dame der desværrer giver et dårligt indtryk. Men fantastiske tandlæger.

Skalborg TandTeam 

Jeppe Aakjærs Vej 1

9200 Aalborg SV​

Tlf.: 98 18 46 11
E-mail: info@ingerstaunsbaek.dk