​Har du akutte smerter?

Klik her og få en tid med det samme hos os....

Læs mere »

​Åbningstider:

Der er forskel på vores åbningstider i lige og ulige uger.

Læs mere »

​Vil du ringes op? 

Er vores telefoner optaget eller har du evt. kontaktet os uden for normal åbningstid? Så udfyld med navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Smertefri behandling

Computerstyret bedøvelse:

Vores meget populære måde at bedøve på - kan bruges i de fleste tilfælde! Og vi har heldigvis anvendt metoden i flere år. Nålen mærkes næsten ikke - og det presser heller ikke i tandkødet. 

Akupunktur/akupressur:

Hvis du er angst for TANDLÆGER, kan du slappe mere af med disse behandlinger. Ved akupunktur anvendes meget tynde eengangsnåle, som du stort set ikke mærker. Ved akupressur anvendes ikke nåle. Her er det et tryk, der giver effekten.​

Udstyr:

Vakuum-autoklave:

Anvendes til sterilisation af alle instrumenter og boremaskiner. Denne proces påvirker bakterier og vira overalt, således at steriliseringen bliver optimal.

Computer-styret BEDØVELSE:

Vores meget populære måde at bedøve på - kan bruges i de fleste tilfælde! Og vi har heldigvis anvendt metoden i flere år. Nålen mærkes næsten ikke - og det presser heller ikke i tandkødet.

DIGITAL røntgen/ELEKTRONISK journal:

Røntgenbilledet popper op på skærmen 30 sekunder efter billedet er taget. En uundværlig ting på klinikken. Det er nemmere at forklare, hvad en tand fejler, når røntgenbilledet kan ses i stort format. Vi har haft digital røntgen og elektronisk journal i rigtig mange år.

INTRAORALT kamera:

Dette handy kamera bruges til at tage billeder inde i munden, og det har vi haft stor glæde af i mange år. Billedet kommer frem på skærmen lige efter det er taget. Hvis man fx har knækket en kindtand i overkæben, er det nemt ud fra billedet af tanden at vise, hvad der er sket, og ud fra det kan man som patient hurtigere tage stilling til de behandlingsmuligheder der er.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Bedømmelse.dk

Her kan du se de 6 bedste anmeldelser​

Jan T.

04.12.2017

Virkelig godt stykke arbejde - plastfyldninger er helt i top.

Dan F.

21.03.2017

Fantastisk tandlæge. Jeg skiftede for flere år siden tandlæge til Skalborg tandteam. De er yderst professionelle og lytter til en. Samtidig giver de gode råd omkring hvordan man skal passe og pleje sine tænder. Priserne er også fair. Indenfor plastic er de ekstrem gode og laver et virkeligt godt arbejde.

Peder Larsen

13.04.2013

En rigtig god oplevelse med en hyggelig stemning på klinikken. Behandlingen virker professionel. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der står og mangler en dygtig tandlæge.

Allan Kristensen

06.02.2008

Inger laver virkelig et godt stykke arbejde.. og det føles slet ikke som en pinsel at gå til tandlæge.... Jeg vil anbefale hende til hver en tid.

Birgitte Knudsen

06.02.2008

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.

Tina Jensen

14.02.2008

Simpelthen en kanon dygtig tandlæge, han er sød, rar og hjælpsom, og er meget grundig. Utrolig flot stykke arbejde han laver. Den eneste grund til jeg giver 9 og ikke 10 er et utroligt surt personale bag skranken. En meget vrissen dame der desværrer giver et dårligt indtryk. Men fantastiske tandlæger.

Skalborg TandTeam 

Jeppe Aakjærs Vej 1

9200 Aalborg SV​

Tlf.: 98 18 46 11
E-mail: info@ingerstaunsbaek.dk