​Har du akutte smerter?

Klik her og få en tid med det samme hos os....

Læs mere »

​Åbningstider:

Der er forskel på vores åbningstider i lige og ulige uger.

Læs mere »

​Vil du ringes op? 

Er vores telefoner optaget eller har du evt. kontaktet os uden for normal åbningstid? Så udfyld med navn og telefonnummer, og vi ringer dig op hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tandlægeskræk? Vi tager gerne ekstra hensyn

​Mange mennesker lider af tandlægeskræk, og det kan der være mange forskellige årsager til. Nogle er måske blevet holdt som barn under vaccination eller bedøvelse, andre bryder sig ikke om lydene eller lugten på en klinik, mens nogle bare frygter stikket fra en bedøvelse.

Uanset hvad årsagen er, og uanset om det er i større eller mindre grad, så må du meget gerne fortælle os om det, så vi kan tage de nødvendige hensyn og hjælpe dig med din tandlægeskræk.

Sådan arbejder vi med tandlægeskræk

På vores klinik i Skalborg i Aalborg SV anvender vi blandt andet computerstyret bedøvelse, som stort set ikke kan mærkes, ligesom vi også kan tilbyde akupunktur og akupressur. Dette kan du læse mere om under Udstyr

Disse muligheder hjælper mange af vores patienter med tandlægeskræk, har vi erfaret, og vi kan ligeledes tilsætte behagelig og rolig musik, som hjælper patienten til at slappe af. Kræves der mere for at komme af med din tandlægeskræk, kan vi henvise til en dygtig hypnotisør lige i nærheden.

Det er også muligt at få en recept på en beroligende tablet, der skal indtages en time før behandling.

Kontakt os for spørgsmål

Har du spørgsmål til mulighederne for at afhjælpe tandlægeskræk, er du meget velkommen til at ringe til din tandlæge i Aalborg på telefon 98 18 46 11 eller skrive til os via vores kontaktformular.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 7 / 10 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på​ Bedømmelse.dk

Her kan du se de 6 bedste anmeldelser​

Jan T.

04.12.2017

Virkelig godt stykke arbejde - plastfyldninger er helt i top.

Dan F.

21.03.2017

Fantastisk tandlæge. Jeg skiftede for flere år siden tandlæge til Skalborg tandteam. De er yderst professionelle og lytter til en. Samtidig giver de gode råd omkring hvordan man skal passe og pleje sine tænder. Priserne er også fair. Indenfor plastic er de ekstrem gode og laver et virkeligt godt arbejde.

Peder Larsen

13.04.2013

En rigtig god oplevelse med en hyggelig stemning på klinikken. Behandlingen virker professionel. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre, der står og mangler en dygtig tandlæge.

Allan Kristensen

06.02.2008

Inger laver virkelig et godt stykke arbejde.. og det føles slet ikke som en pinsel at gå til tandlæge.... Jeg vil anbefale hende til hver en tid.

Birgitte Knudsen

06.02.2008

Inger er en utrolig dygtig tandlæge, som lever sig ind i sit arbejde. Hun laver et godt arbejde og får patienterne til at føle sig godt tilpas i stolen... Det er en fornøjelse at gå til tandlæge hos Inger og jeg kan anbefale hende til alle, selvhvis man har meget tandlægeskræk er Inger den perfekte tandlæge... 10 point fra mig.

Tina Jensen

14.02.2008

Simpelthen en kanon dygtig tandlæge, han er sød, rar og hjælpsom, og er meget grundig. Utrolig flot stykke arbejde han laver. Den eneste grund til jeg giver 9 og ikke 10 er et utroligt surt personale bag skranken. En meget vrissen dame der desværrer giver et dårligt indtryk. Men fantastiske tandlæger.

Skalborg TandTeam 

Jeppe Aakjærs Vej 1

9200 Aalborg SV​

Tlf.: 98 18 46 11
E-mail: info@ingerstaunsbaek.dk